Arrestohet grupi kriminal shqiptar

331

Ne Patra jane arrestuar per vjedhje nje 16-vjecar shqiptar dhe nje grek 36-vjec. Ne dem te tyre rendon akuza  te përfshirjes në një organizatë kriminale, kryerjen e vjedhjeve, mbajtje arme. Ne kerkim jane edhe 9-te persona te tjere midis tyre edhe katër shtetas të huaj, Shqipëri, 26 vjeç, 27, 28 dhe 30 vjeç. Policia ka idetifikuar 6 orej tyre. Përveç automjeteve me qira qe grupi dispononte per aktivitetin kriminal,  u pajis me mjete të ndryshme shpërthimi, të tilla si gërshora metalike, hapëse dhe hekurishte, si dhe sisteme intercom radio, të cilat ata kishin sinkronizuar me frekuencat e policisë në Athinë.