Shpetim Zinxhiria

Dorëheqje pas grabitjes? Lleshaj: Nuk kam luftuar për këtë post

Nga foltorja e Kuvendit, Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj e konsideroi një incident, supergrabitjen e të martës në Rinas, për të cilën tha se nuk e ka...

ICTS Albania, 2.5 milionë euro në vit për sigurinë e Rinasit

Grabitja e dytë e parave që transportonin bankat me avion jashtë vendit ka hapur debate për sigurinë e aeroportit të vetëm në vend, atij të Rinasit. ICTS...

5.000 të burgosur shqiptarë vetëm në 7-të vende të BE-së.

Një numër shqiptarësh të dënuar dhe të haruar, edhe pse shifrat levizin nga viti në vit. Po çudia me e madhe qendron te indiferentizmi i shtetit shqiptar për...

Malia, ish-ambasadori grek në Shqipëri: Sugjerimet e mia për marrëdhëniet me Shqipërinë dhe Himarën”

Aleksandër Malia ish-ambasador grek në Shqipëri ne vitet 1999-2000, autor i disa librave politik, përfshi edhe botimin me titull “Shqipëria dhe Greqia”, sot...

Identiteti i grabitesit që mbeti i vrarë!

Grabitësi që mbeti i vrarë, Admir Murataj, një ish i dënuar dhe arratisur nga burgu i Trikallës në Greqi. Detajet lidhur me identitetin e grabitësit që mbeti i...

Greqia “Vend destinacioni” për fëmijët që janë viktima të trafikimit

Miliona fëmijë çdo vit nga 127 vende të botës janë viktima të trafikimit me qëllim të nxjerrjes së tyre në prostitucion ose punë të zezë në 137 vende...

Bild: Policia gjermane “Stop” për 6,500 refugjatë nga Greqia

Këto masa u morën në bazë të marrëveshjeve dypalëshe me Greqinë për ofrimin e shërbimeve të policisë gjermane. Por… Një dokument i brendshëm i policisë...

Deklaratë e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë mbi reformën në Shërbimin e Jashtëm Diplomatik shqiptar

Marrë shkas nga deklaratat e fundit publike të Ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme në detyrë mbi reformën në Shërbimin Diplomatik Shqiptar, si dhe...

Dëmtimi i tmerrshëm i atletes që solli një fund të hershëm të karrierës së saj (video)

Fundi i karrierës së saj dhe në një mënyrë shumë të dhimbshme u përjetua nga gjimnastja Samantha Cerio nga Universiteti i Auburn, i cila kishte një rënie të...

Shengen, rregulla të reja në kufi. Ju intereson të gjithëve

Që nga e hëna 8 prill, Policia Greke ka filluar zbatimin e Rregullores Europiane 458/2017, sipas të cilët gjithë qytetarët që udhëtojnë nga dhe drejt vendeve...