Babai i pesë fëmijëve përdhunon vajzën e tij 13-vjeçare, dënohet me 50 vjet burg

322

Ngjarja ndodhi në një fshat pranë ishullit Mitilinit dhe u zbuluan majin e kaluar, kur fëmija foli me mësuesit e shkollës që kishin parë një ndryshim në sjelljen e saj kohët e fundit, transmenton e përditshmja “Dhimokratis”.  Nëna 13-vjeçare e denoncoi bashkëshortin e saj 38-vjeçar shqiptar, i cili u arrestua menjëherë. Çifti ka katër fëmijë të tjerë. 38-vjeçari disa vite më parë u akuzua për te njeta veprime, por ai u lirua.  Gjykata e dënoi 38-vjeçarin me 50 vjet burgim, por të njëta akuza u përball edhe nëna e fëmijës , sepse ajo e dinte për abuzimin që vajza vuante dhe nuk fliste. Ajo u dënua me gjashtë vjet burgim, i cili ka një efekt pezullues dhe apeloi.