Category: Aktualitet

Qeveria kryqëzon emigrantët

    Përsëri “Pasaporta” shqiptare në skenë. Çdo qeveri ndërron pasaportat sipas qejfit të saj. Në 25 vite ato janë ndërruar pesë herë. Qeveria...

Ruçi: Nuk jeni kryeministra

Ruçi – Tahirit e Gjiknurit: Nuk jeni kryeministra, krimi nuk luftohet me aksione policie por me qeverisje përditë Kreu i grupit parlamentar të Partisë...

Është pa kthim politika e Shqipërisë

Prononcimi për media i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Do të dëshiroja të thoja që opozita të merrte pjesë në seancën e nesërme plenare, jo thjesht për...

Dështimi i UEFA-s

Arben Malaj  /  Vendimi i UEFA-s është jo vetëm i padrejtë në raport me atë që ndodhi në Beograd, por edhe në raport me misionin fisnik për të cilin janë...

Rama: Së shpejti nis reforma në drejtësi

Një një konferencë për luftën anti-korrupsion, të organizuar nga Ministria e Mbrojtjes, ku ishin të ftuar ambasadori amerikan Arvizu dhe ai gjerman Hofman,...

Drejtësia dhe e vërteta nuk mund të fitojnë

Astrit Kosturi / Drejtësia dhe e vërteta nuk mund të fitojnë kurrë, prej kësaj shpure politikanësh! Kjo kastë politikanësh, as mund të lajë mëkatet dhe as...

Toponimet:Të lirë skllevërit për në atdhe

Shpetim Zinxhiria  /   Dy vendet ballkanike fqinje  kanë arritur edhe njëherë tjetër një marrëveshje të përkohshme për çështjen e toponimeve, për...

Hetime mbi linjen e autobuzave shqiptarë

Sot më 9 shtator të 2014 me nr.prot.45541 prokuroria Rozalia L. Lala i ka kërkuar Ministrisë së Transportit në Greqi hetimin mbi kompaninë e transportit...

Jo të gjithë ujrat pihen

Azem Parllaku / Këto ditët e fundit në rrjetet sociale u fol shumë rreth një intersviste, që një njeri i zakonshëm, i cili vetëm se ka lindur në Paris, ose...

Solidariteti i pasagjerëve mposht ligjin

Suedi / Anullojnë fluturimin për të shmangur dëbimin e emigrantit klandestin! Solidariteti është arma më e forte në duart e qytetarëve për të përballuar...