Category: Emigracioni

Emigrantët në Greqi sytë nga partia e Ben Blushit

Partia më e re në vend është mirpritur nga emigrantët në Greqi, një parti e cila do mbështetet nga emigrantët tanë. Burimet bëjnë fjalë për kontaktet e...

Kujdes emigrantë! Rasti i mirë për të papunët

Programi siguron kushtet e nevojshme për integrimin e përfituesve në tregun e punës, përmes përvetësimit dhe përmirësimit të aftësive të tyre profesionale,...

Ndocaj: Vota e shqiptarëve që jetojnë jashtë ngjarja më e rëndësishme e ditës

Ja cfarë thotë në focusnews.al, deputeti Ndocaj për jetën e tij në emigracion, vështirësitë që hasin emigrantët për të jetuar dhe punuar të...

Lijlana Elmazi Billa: Vota e emigrantëve do të pastronte parlamentin nga të inkriminuarit e të pashkolluarit.

E gjithë politika është dakord që shtetasit që jetojnë jashtë të kenë mundësi të votojnë, kështu e ka theksuar për Portalin  www.focusnews.al, deputetja e...

Koçi: Garantimi i votës së emigrantëve rrit shkallën e detyrimeve politike ndaj tyre

Petro Koçi, zv/ministër i Mbrojtjes, lidhur me të drejtën e votimit të emigrantëve është shprehur për gazetën elektronike të emigrantëve shqiptarë në Greqi...

Deputeti Toçi: Pa regjistrim, realizimi i votimit të emigrantëve në vendet ku jetojnë është i pamundur

Deputeti i Partisë Socialiste z. Fatmir Toçi, lidhur me të drejtën e votimit të emigrantëve është shprehur për gazetën elektronike të emigrantëve shqiptarë...

Emigrantët nuk i duhen qeverisë të jenë pjesmarrës në jetën politike

Urim GJATA, ish kreu i Partisë Demokratike Dega Selanik, lidhur me të drejtën e votimit të emigrantëve është shprehur për gazetën elektronike të emigrantëve...

Ish kreu i Lidhjes së Shoqatave Shqiptare : Vota e emigrantëve do të ndryshonte sistemin e korruptuar

Rudi Mezini, ish kreu i Lidhjes së Shoqatave Shqiptare në Greqi, lidhur me të drejtën e votimit të emigrantëve është shprehur për gazetën elektronike të...

E drejta e votës do të prodhonte në legjislaturën e ardhshme më shumë se një Eduart Ndocaj në shërbim të emigrantëve

Alban DACI / Emigracioni ka nevojë për një Eduart dhe disa të tjerë. Emigrantët vazhdojnë të jenë të braktisurit e  mëdhenj nga Shteti amë e vazhdojnë të...

E drejta e votimit është minimalja që duhet të fitojmë, kjo arrihet me një pedicion në mbarë Diasporën,

Kozeta ZYLO  /  Diaspora shqiptare është mjerisht me një zë në shkretëtirë në Atdheun e saj, por e kundërta ndodh me vendet ku janë integruar.  Diaspora ka...