Category: Foto e Ditës

OKB-ja: Emigrantët kanë të drejtë të gëzojnë respektin, mbrojtjen e të drejtave të tyre ekonomike, sociale dhe kulturore…

Në BE, integrimi kuptohet si “procesi dyanësh në të cilin si emigrantët ashtu dhe shoqëria pritëse kanë disa të drejta dhe detyrime. Ky proces përfshin...

BE: 90% e emigrantëve paguajnë kriminelët dhe trafikantët për të kaluar kufirin

Evropa, në dy vitet e fundit priti rreth 1 milion emigrantë. Në dy vitet e fundit Evropa ka përjetuar lëvizjen më të madhe masive të njerëzve që nga Lufta e...

Ja përse i duhet qeverisë Rama ministri i Diasporës, dhe jo Ministria e Emigracionit!

Shumë organizma apo shoqata në emigracion sidomos në Greqi i bën elozhe emërimit të ministrit të Diasporës, duke mos qenë në gjëndje për të kuptuar...

Britania : Kategoritë e emigrantëve që do të preken nga Brexit !

Rreth katër milionë emigrantë në BE do të preken nga Brexit dhe disa janë më të prekshme se të tjerët. Të drejtat e tyre si qytetarë evropianë do të jenë...

66 mure rreth botës, për të bllokuar refugjatët dhe emigrantët

Dëshira e shumë shteteve për të parandaluar hyrjen e refugjatëve dhe emigrantëve në territorin e tyre ka çuar në ndërtimin e gjithnjë e më shumë të murreve...

Kryedelenxhiu i diplomacisë së “vrimës në ujë”

Reagimi i partisë ZGJIDHJA pas sharjeve të ulëta dhe kërcënimeve të Ramës ndaj diplomatëve Kryeministri i telendisi sot përfaqësuesit diplomatikë të...

Shqipëria, superlavatriçja e parave të pista të Rilindjes

Reagimi i partisë ZGJIDHJA për renditjen e Shqipërisë në Indeksin Kundër Pastrimit të Parave Partia ZGJIDHJA e drejtuar nga Koço Kokëdhima, e cilësoi...

Shqipëria e treta në Europë për rritjen e çmimeve në korrik

Shqipëria vijon të mbajë rekordet europiane përsa i takon ritmeve të rritjes së çmimeve. INSTAT raportoi sot se rritja e Indeksit të Harmonizuar të Çmimeve të...

Kë do të arrestojë Rama për hashashin?

Reagimi i partisë “Zgjidhja” për qëndrimin e kryeministrit ndaj trafikantëve të drogës ! Shqipëria u damkos në vitin 2016 si vendi kampion i kultivimit dhe...

Skandal, kroçera gjigande i kthen kurrizin detit të Sarandës, qeveria hesht !

Pas shpërthimit të ujërave të zeza që ndotën Ksamilin dhe detin e tij e që llahtarisën të madh e të vogël, duke shkaktuar një largim masiv të turistëve të...