Category: Intervistë

Fyle: Qeverisje e korruptuar, investitorët po ju ikin

Intervistë ekskluzive e Komisionierit Evropian  për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë Stefan Fyle për Tonight Ilva Tare në Ora News. Komisioneri për...

Ministri Tavo “Sigurimet shëndetësore, kush i paguan trajtohet edhe në spitalet private”

Viti që po mbyllim do të shënojë edhe përfundimin e një etape, për sa i takon kujdesit shëndetësor ndaj pacientëve. Në 2013-n, Instituti i Sigurimeve të...

Shëndetësia shqiptare, me shërbim gjithmonë e më bashkëkohor dhe më pranë pacientit

  Flet ministri i Shëndetësisë Vangjel Tavo Ministri i Shëndetësisë, Vangjel Tavo, në një intervistë dhënë për televizionin “ABCnews”, deklaroi se...

Lufta kundër krimit kërkon përpjekjet e të gjithëve brenda dhe jashte vendit

Krimi nuk ka ngjyrë, nuk ka shpirt, nuk ka as mëshirë dhe as “pasaportë” për të lëvizur lirshëm. Ai ka lëvizur lirshëm dhe në kohën kur lëvizej me viza,...