Category: Lifestyle

8 mënyra si të “ndaheni” nga duhani

Ndoshta gjatë netëve të ftohta një cigare mund ta bëj më të ngrohtë, por paratë e shpenzuar për të tashmë janë shumë të kripura. Në të vërtet ky...

Shenjat që tregojnë se jeni më i zgjuar se normalisht

Shpeshherë ndodh që njerëzit ta pyesin veten nëse janë më inteligjent se zakonisht. Por për ta ditur këtë, ka shenja për të cilat, ndoshta ju vetëm nuk jeni...

Vlerat “magjike” të mjaltit dhe kanellës

Një nga kombinimet më të fuqishme të vlerave është ai i mjaltit me kanellën. Ato janë dy ushqime të shëndetshme që përmbajnë vitamina dhe minerale që na...

Magjia e make up (FOTO)

Një artiste nga Sideny, Sarah Laidlaw ka dëshmuar edhe njëherë fuqinë transformuese të make up. Ajo, e cila fitoi titullin australian “Make Up Artist of the...

Pamela, ti je?

U bë e famshme duke interpretuar CJ Parker në serialin “Baywatch”, por Pamela Anderson ka ndryshuar jashtëzakonisht shumë nga ajo kohë. Bjondja nuk njihej fare...

Çastet më të bukura të propozimeve për martesë në foto

Këto imazhe të mrekullueshme janë disa nga çastet që janë fotografuar gjatë propozimeve për martesë në vendet nga më të bukurat dhe të veçantat nëpër...

Ja cilat janë profesionet më të kërkuar sipas “LinkedIn”

Po kërkoni punë? Po kërkoni që të ndryshoni vendin e punës, apo edhe profilin ku punoni?! Atëherë ju duhet të dini se çfarë pozicionesh kërkojnë...

Doni të kurseni para gjatë pushimeve, ja si të veproni

Të gjithë duan ta eksplorojnë botën. Eksperiencat nga udhëtimet mbesin të pashlyera përgjithmonë. Përvojat, zakonet, takimet, rrugët, ushqimet, njerëzit,...

E pazakontë, senatorja ushqen me gji foshnjën në Parlamentin e Australisë

Në Parlamentin e Australisë ka ndodhur një ngjarje e pazakontë, ku senatorja e Queenslandit, Larissa Waters ka ushqyer me gji në seancë foshnjën e saj dymuajshe...

6 arsye për të mësuar gjuhën franceze

Në të gjithë botën, gjuha franceze  është akoma gjuha e dytë zyrtare –  është gjuha e vetme në botë (përveç anglishtes) që mësohet në çdo vend të...