Category: Rajoni

Papa: Nuk jam Superman as yll

Papa mohon që natën del nga Vatikani me qëllim për t’u dhënë ushqim të pastrehëve. Kjo shprehje e Papës Franciskos, bëhet me rastin se po i afrohet...

Itali: Rekord të ri për papunësinë

Qytetarët të cilët janë të regjistruar zyrtarisht si të papunë si dhe të cilët kanë ndaluar në kërkim për punën kanë tejkaluar për herë të pare mbi...

Pa ushqim dhe ilaçe refugjatët në Lavrio

Gazeta javore vendase me tirazhin më të madh në Greqi, Proto Thema ka trajtuar kushtet aktuale që mbizotërojnë në kampin e përqëndrimit në Lavrio rreth 50 km...

François: “Greqia duhet të dalë nga Marrëveshja Shengen”

Një deklaratë bombë ndaj Greqisë është bërë dje nga udhëheqësi i së djathtës franceze që theksoi se: “Disa vende, si Greqia, që nuk mund t’i...

Itali, Prokuroria gjobë prej 5,000 euro për të mbijetuarit e tragjedisë në Lampedusa

Të 155 emigrantët të cilët mbijetuan kur anija u mbyt në një distancë të shkurtër nga brigjet e ishullit Lampedusa në Itali, ndoshta këtë javë do të...

Greqia, vendi pensionistëve dhe të papunëve, mbi 7.5 milion njerëz nuk punojnë

Eurostat: Papunësia për muajin korrik në 27.9% Greqia e sotme është vendi i pensionistëve të papunëve dhe e njerëzëve ekonomikisht joaktive , ku shumica e...

Ja kush është Kristo Papa n/kryetari i “Agimit të Artë” !

Nuk është rastësi që kreu i “Agimit të Artë”, Mikaloliakos ka vendosur pas vehtes së tij  50-vjeçarin Kristo Papa një ish dyqanxhi mobiljesh. Ky është...

Shqiptaria në vijën e frontit të “Agimit të Artë”

Rol të rëndësishëm në përhapjen e ideologjinë e Agimit të Artë është luajtur edhe nga gratë në këtë organizatë kriminale. Konkretisht tre prej tyre janë...

Janinë, policia sekuestron 170 kg drogë që vinte nga Shqipëria

Një sasi e madhe e droge që vinte nga Shqipëria me destinacion për në Athinë, nga një 45 vjeçar, i cili është arrestua në kilometrin e 19-të të autostradës...

Greqi, racisizmi shokon opinionin vendas

Një raport demaskuese ka dorëzuar Avokati i Popullit në partitë politike dhe në ministritë përkatëse lidhur në rritjen e dhunës raciste në Greqi, e cila lidh...