Donte te vinte ne Shqiperi, arrestohet ne Kakavije 30 vjecari shqiptar, me tre urdher arresti

283

30-vjecari gjatë kontrollit të të dhënave të ofruara punonjësve të policisë të Departamentit të kontrollit te Pasaportave, u gjet i akuzuar për një urdhër arresti të drogës, për shkelje të ligjit të huaj dhe një vendim për tentim grabitje dhe rezistencë

Në mesnatë të së dielës, ai u përpoq të kalonte nga Greqia per ne atdheun e tij një shqiptar 30-vjeçar, duke besuar se kontrollet në kalimin kufitar të Kakavijës do të ishin të qeta për shkak të orës së vonshme. Por ishte e pamundur të mbanim fshehtësinë e tre dokumenteve në pritje kundër tij.

U arrestua, nga oficerët e policisë  se Janinës dhe eshte derguar në Prokurorinë e Plamenomenopoulos se Janinës, e me pas ne burgjet e Stavrakit.