Greqi / Arrestohet 33 vjecari shqiptar per trafikimin e 33 kg kanabis

138

Nje 33 vjecar eshta arrestuar nga policia e Kozanit pasi ne makinen e tij gjate kontrollit u gjeten 33 kilogram e 649 gram te paketuar ne 30 paketa. Droga eshte dhene ne kufi 33 vjecarit nga nje shtetras tjeter shqiptar.Makina e tij eshte sekuestruar dhe ndaj tij rendon akuza per trafikim droge