Greqi / Policia debon 745 shqiptar, qe nga fillimi i vitit ka kthyer 2.689 shqiptar

138

Me anen e nje njoftimi per shtyp nga policia greke me 5 maj te 2018, për trajtimin e migracionit të parregullt, per muajin prill te 2018 policia vendase ka kthyer per ne vendet e tyre 1.302 të huajt te nacionaliteteve të ndryshme.

Në kurriz të këtyre vendeve të treta kanë qenë vendimet e dëbimit për hyrje të paligjshme në Greqi.

Numri më i madh i të kthyerve eshte me 745 shqiprae, ndjekur nga Iraku 169, Pakistani 127, Algjeri 43, Gjeorgjia 33, Turqia 27, Maroku 22 dhe Iranin 20. Që nga fillimi i vitit në total jane kthyer 4,806 emigrante, ku midis tyre 2.689 ishin shqiptar.