Hoxholli bën thirrje për sensibilizim ndaj femijeve autike (Video)

450

Ish aktivistja e njohur e LIBRA, znj. Aida Hoxholli duke sjelle ne vëmendje te miqve te shumte te saj ne Facebook rastin e znj. Blerina Lajaj Shehu qe është nëna e Mishelit 14 vjeç dhe autore e librit të parë të një nëne shqiptare për djalin e saj me autizëm, thotë:

“Çdokush nga ne mund te japë pak nga vetja ,çdo individ ,çdo biznes ,çdo institucion ,për te ndihmuar fëmijët me autizëm dhe familjet e tyre ,dëgjojeni këtë interviste dhe do kuptoni dhimbjen ,forcën, kurajën dhe problemet e një nene për djalin e saj me autizëm.

Ne fakt sigurisht qe ka te drejte znj. Hoxholli, por nëse shoqëria jone do sensibilizohet për një veprim te tille te drejte e te domosdoshëm, kjo sigurisht duhet pare…

 

Share: