Kufiri i pasigurt, Greqia dëbon mbi 20 shqiptar ne ditë

331

Kufiri shqiptar i pasigurt ka ndikuar që brenda nje periudhe 60 ditore Greqia të dëbojë për hyrrje të paligjshme 1276 shqiptar, me një mesatare 20 ne dite.

Sipas njoftimit zyrtar të policisë greke më 6 mars 2018, forcat e policisë kane  kthyer 647 emigrantë shqiptar, ku në kurriz të këtyre shtetasve të ardhur nga vende të treta, janë lkëshuar vendimet për kthim dhe dëbim për hyrje të paligjshme në Greqi. Duke marrë parasysh edhe debimet e muajit janar, (628) i bie qe brenda nje periudhe 60 ditore Greqia ka kthyer 1276 shqiptar…me një mesatare 20 te dëbuar ne dite.