Në Halkidiki Kryeministri Zoran Zaev

188

Në Halkidiki, për pushime verore ndodhet nga sot Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev

Sipas Radios Selanikut, Kryeministri i Shkupit, së bashku me zëvendëskryeministrin dhe bashkëshortët e tyre, do të kalojnë natën në kampe në Cassandra ku ata pritet të largohen nesër vonë në mesditë.