Patra / Policia arreston tre shqiptar për qëndrim të paligjshëm

204

Tre shtetas shqiptar të moshës 26, 27 dhe 37 vjeç, u arrestuan në Kato Achaia të hënën në mëngjes, nga oficerë të Departamentit të Sigurisë të Akaisë Perëndimore. Nga kontrolli i policisë  u konstatua se u mungonin dokumentet e udhëtimit për qëndrimin e tyre ligjor në Greqi. Eshte per tu theksuar se Greqia I kthen shqiperise cdo muaj rreth 800-1000 shqiptar per hyrje ilegale/ focus news/