Presidenti i SHBA do të mirëpresë homologun e tij francez.

213

Emmanuel Makron, në 24 prill në Shtëpinë e Bardhë, si pjesë e një vizite zyrtare, njoftoi presidenca amerikane sot.

Presidenti dhe zonja e parë do të mirëpresin presidentin francez dhe zonjën Makron në Shtëpinë e Bardhë më 24 prill,” u tha gazetarëve zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë Sara Hakabi Sanders. “Kjo vizitë do të nxisë bashkëpunimin SHBA-Francë në çështjet ekonomike dhe globale dhe do të thellojë miqësinë e të dy vendeve,” tha ai.