Qipro: 19 refugjate të vdekur në det

80

Të paktën 19 persona, në bordin e një anijeje me emigrantë, humbën jetën në Qipro dhe kerkohen edhe 25 te tjere, sipas faqes së internetit qipriote “Phileleftheros.