Spanja pranon anijen me emigrantë që kanë qenë midis Italisë dhe Maltes që nga shtatori i kaluar.

108

Zyra e Kryeministrit Spanjoll ka njoftuar se Spanja do të pranojë anijen Aquarius, e cila mbart 629 emigrantë dhe ndodhet ne ujrat qe te shtunën e kaluar, jashtë brigjeve të Maltës dhe Italisë, të cilet refuzojnë të lejojnë anijen të hyjë në portet e tyre.