Tag: , ,

Maksim Ferra: Mënyrat që garantojnë parandalimin dhe luftimin e terrorizmit bashkëkohorë

Maksim Ferra drejtor ekzekutiv i Unionit “Stop Krimit” thekson se si pas tij janë 9 mënyra që garantojnë me sukses dhe luftojnë terrorizmin, gjithashtu tregon...

Lufta kundër krimit, në stade të tjera

Gjatë fjalës në Raportin Publik për 100 ditë qeverisje, ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri tha se puna e këtij institucioni është orientuar në dy...