Tag: , , , , , ,

Lufta që u fitua

Azem Parllaku  /  E lindur në një terren të pushtuar, Ushtrisë Çlirimtare e Kosovës ishte ajo e cila, bëri protestën e madhe shqiptare për liri, duke e...

Rama: Së shpejti nis reforma në drejtësi

Një një konferencë për luftën anti-korrupsion, të organizuar nga Ministria e Mbrojtjes, ku ishin të ftuar ambasadori amerikan Arvizu dhe ai gjerman Hofman,...

Krimi nuk ka ngjyrë, shpirt, nuk ka mëshirë

Në një intervistë eskluzive për gazetën “Focus News” zoti Maksim Ferra, President dhe Drejtor i Përgjithshëm i Qendrës Shqiptare të Studimit  për...

Majko: “Lufta ime” për Kosovën

Pandeli Majko ishte vetëm 30 vjeç kur si kryeministër i Shqipërisë iu desh të menaxhonte një nga situatat më të vështira që përballej Shqipëria, të...

Lufta kundër krimit, në stade të tjera

Gjatë fjalës në Raportin Publik për 100 ditë qeverisje, ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri tha se puna e këtij institucioni është orientuar në dy...