Tag: , , , , , , , ,

Putin: Nuk do të sulmojë asnjë vend

Në një përpjekje të fundit për të zgjidhur në mënyrë paqësore çështjen e Ukrainës lindore, Presidenti rus Vladimir Putin tha të shtunën se Rusia nuk ka...

Shëndeti nuk është privilegj o shteti im

Shëndeti nuk është privilegj o shteti im, nuk bëhet me fushata… Qeveria mesa duket ka zgjidhur qesen lidhur me shërbimin në sektorin e shëndetësisë, kjo u...

Kampionia e botës që nuk ka shtëpi !

Thonë pse na ikin sportisët! Kur i kanë nuk i trajtojnë si duhet dhe kur ikin i kritikojnë. Kjo ndodh vetëm në Shqipëri: Kampionia e botës që nuk ka as një...