Tag: , , , ,

Politika nuk i “hap këmbët” për të gjithë

Artan MULLAJ / Publiku ynë sheh, dëgjon dhe vlerëson gjithnjë e më pak njerëz të përkushtuar të shkencës dhe krijimit. Arsyeja është sa e dhimbshme, aq dhe e...

Kultura politike dhe civilizimi qytetar

Doc. Fane Stefan TARIFA  –  Të merresh me politike do të thotë të zotërosh artin e drejtimit të shtetit. Njeriu nuk lind politikan, por bëhet si i...

Kafshate që s’kapërdihet asht o vlla mjerimi

Liliana Elmazi / Te dashur qytetare shqiptare, te nderuar kolege. Do ta nis fjalen time me disa vargje, që më kanë trazuar mëndjen dhe shpirtin muajt e fundit , duke...

Për Shqipërinë emigrantët nuk egzistojnë

Pak ditë më pare televizioni News 24 ka zhvilluar një bisedë me z. Astrtit Kosturi, kreun e Lëvizjes për Drejtësi të Shqiptarëve lidhur me emigracionin...

Kosturi: Politika është bërë një me krimin

  Televizionet e gazetat heshtin, por kemi sheshet e Shqipërisë! Nga data 3 deri 6 shtator 2014 u zhvillua aksioni politik i LDSH (Levizja per Drejtesi e...

Kundër politikës së Papërgjegjëshmërisë!

Politika e rrugaçërisë ka qenë në nismë të ardhjes së së ashtuquajturës “Demokraci”! Me parrullat e tarapisë së shokut u dogj dhe u shkatërrua...

Topi: Shteti gjithmonë dhe më i dobët !

Kryetari i Frymës së Re Demokratike z. Bamir Topi gjatë mbledhjes së Asamblesë së saj e ndali vëmendjen tek ndryshimet kushtetuese të 8 viteve më parë,...