U largua me shpejtësi nga Kuvendi, kush fshihet pas telefonatës që shqetësoi Edi Ramën?

144

Në seancën e sotme plenare ka mbajtur fjalën e tij dhe kryeministri Rama.

Por duket se ai nuk ka qëndruar shumë në Kuvend sepse nga fotot e shkrepura Kryeministrit i ka ardhur një telefonatë e rëdësishme.Në nxitim e sipër për t’iu përgjigjur telefonatës Rama është përplasur me karriget e ministreve të cilat duket se janë duke bërë muhabet. Edhe pse nuk bëhet e ditur se kush e ka telefonuar Kryeminstrin Rama, duket se telefonata ka qënë më shumë se sa e rëndësishme deri sa ai është larguar në mënyrë të tillë. /Fax News/