Vizitë zyrtare dy-ditore e Presidentit te Portugalisë në Athinë

287

Vizita zyrtare në Greqi zhvillohet të martën, 13 dhe të mërkurën, më 14 mars, nga presidenti portugez Marcello Rempello de Souza me ftesë të homologut të tij grek Prokopios Pavlopulos. Presidenti portugez do të ketë një takim me kryeministrin Alexis Tsipras, ndërsa në kuadër të vizitës së tij, ndër të tjera do të shkojë në një strehë të refugjatëve në Thiva.