Vrasjet e fundit në Greqi: Ja si përgjigjet policia greke…

130

Policia greke  ka reaguar menjëherë pas deklarates MPJ se Shqipërisë, ku me anën e një njoftimit të saj përgjigjet lidhur me rastet e fundit të vrasjeve të shtetasve shqiptarë në Territorin Grek

Athinë, 5 dhjetor 2018

KOMUNIKIMI

Në lidhje vrasjet
e fundit të shtetasve shqiptarë në Territorin Grek, njoftohet se:

Në të
gjitha rastet, Policia Greke ka marrë menjëherë hetimin paraprak dhe ka
ndërmarrë të gjitha hetimet e nevojshme procedurale dhe paraprake – në bashkëpunim
me autoritetet ndjekëse – me qëllim të sqarimit të rasteve, përcaktimit të
kategorive, si dhe identifikimit dhe kapur autorët.

Duhet të
theksohet se të gjitha rastet relevante janë sqaruar.