12 vjet burg për dy kanibalët në Pakistan

pakistan portret 2

Me 12 vjet burg janë dënuar nga gjykata dy vëllezërit që kishin përparuar me aktet e kanibalizëm në krahinën Punjab të Pakistanit. Mohammad Ali Farman dhe O Mohammad Ali Arif janë arrestuar në prillin e këtij viti, nga zënjë në publik pas identifikimin të kafkës së fëmijës në shtëpinë e tyre. Siç u zbulua se kishte nxjerr në dritë djalin vdekur nga një varrezë aty pranë dhe e hëngrën. Dihet se nuk ka asnjë dënim për kanibalizëm në Pakistan, dhe të dy ishin shpallur fajtor për përdhosjen e varrit, e cila është një vepër penale, por edhe për kategoritë e tjera të veçanta. Të dy vëllezërit kishin bërë burg në 2011 për akuza të ngjashme. BBC vë në dukje se mund të apelojë në gjykatën më të lartë të vendit kundër dënimit