16-vjeçarja pikturoi këtë portret

portreti

Një 16-vjeçare ka pikturuar këtë portret nga të pabesushmet, gjë që publikohet në gjitha mediat , ku fitoi Konkursin Ndërkombëtar të Artit të Fëmijëve. Emri i krijimtarisë  është “Coleman”  dhe është krijimi i 16-vjeçar Shania Mc Donagh e cila këtë vit fitoi vendin e parë në konkursin ndërkombëtar” të Konkurrencës Art Texaco për fëmijë . Së bashku me titullin e nderit vajza Shania Mc Donagh fitoi edhe çmimin prej 1500 euro. Shania ka vizatuar  me laps një portret të veçantë bardhë e zi, një pikturë superrealiste ku do ta kishin edhe piktorë më me emër. Ajo punoi një muaj per te perfunduar portretin…

portreti ne focus