Skandali: Made in Albania

1009

 

skandal-670

Transporti interurban Shqiperi- Greqi që prej 20 vjetësh është mbërthyer nga mafia shtetërore shqiptare. Gazeta “Focus News” se shpejti do te publikojë te gjitha materialet e disponuara qe tregon se si ka funksionuar dhe po funksionon kjo mafie me protagoniste vete punonjësit e Ministrise se Transportit Shqiptar. Fallsifikime vulash dhe firmash po triumfojnë sot mbi ligjet ne fuqi.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: