21 vjeçari Zeqiraj, fotomodeli i famshëm

zeqiraj fjala jone

Klinton Zeqiraj, fotomodeli i famshëm shqiptar. Simpatik dhe një djalosh që është vetëm 21 vjeç, por që ka nisur hapa të sigurt drejt pistave të botës së modës, dhe televizionit si moderator.

zeqo 2

I ka hyrë botës së artit që fëmijë dhe dashuria e tij për televizionin është forcuar me kalimin e viteve, për t’a konkretizuar këtë dashuri dhe pasion në projekte te ndryshme televizive.

zeqo 1

Ky është shqiptari Klinton Zeqira nga Saranda një nga djemtë më të bukur shqiptar. Klintoni ka shumë oferta për të qenë imazh i kompanive të ndryshme shqiptare dhe   ndërsa ka realizuar edhe foto me fotografë të njohur shqiptar.Dikur i apasionuar pas baletit e ndërsa sot falë simpatisë së tij ai është një fotomodel i cili ka shumë synime në këtë fushë, ku dhe gjeja primare per Klintonin mbetet televizioni. Nje djal plot stil dhe sharm si Klintoni, natyrisht qe do te arrije ne majat e modes ne bote!