5 milionë dollarë, për tragjedinë Boeing

1156

boing-boing

Një fushatë kanë filluar të afërmit e viktimave të fluturimit  MI370, për të dhënë 5.410.000 dollarë e cila do të jepet si një shpërblim për të gjithë ata që mund të japin informacion që çon në gjetjen e avionit të humbur. Fushata për mbledhjen e kësaj shume do të bëhet nëpërmjet internetit Indiegogo dhe me këtë iniciativë, të afërmit shpresojmë se do të jetë një stimul i rëndësishëm për të ardhur në informimin publik që nuk është zbuluar ende. Aeroplani Boeing ishte zhdukur më 8 mars me 239 pasagjerë dhe anëtarët e ekuipazhit, ku dhe pas tre muaj, autoritetet përkatëse nuk janë ende në gjendje të japin detaje të sakta në lidhje me atë që ndodhi. Të afermit e viktimave gjithmonë kanë shpresuar që qeveria e Malajzisë ka mbajtur informata të rëndësishme. “Ne jemi të bindur se dikush di më shumë dhe shpresojmë se shpërblimi do të jetë një nxitje për të zbuluar,” tha Ethan Hunt, menaxher teknik i “Tarifa MI370”.

boing focus news
Këtë e pëlqejnë %d blogues: