7milionë dollarë për strehimin e pastrehëve

1155

 

bejon -2Beyonce i dhuron të pastrehëve një institucion për strehimin e tyre. Ajo e kishte mbajtur sekret deri në përfundimin e ndërtimit të shtëpisë bamirëse. Beyonce nuk e ka fshehur kurrë ndjeshmërinë ndaj  shtresës së varfër, por jo vetëm kaq. Me një mënyrë tjetër ndihmon shokët e për të fituar një të ardhme më të mirë. Ylli amerikan këto ditë dhuroi shumën prej 7 milionë $ për të ngritur një shtëpi për mikpritjen e të pastrehëve, duke arritur që të mbajë atë sekret deri më tani, kur shtëpia mikpritëse filloi të veprojë.

Siç është publikuar nga mediave lokale të Teksasit të venlindjes së saj, këngëtarja ka filluar në vitin 2007 ndërtimin e një ndërtese bamirësepërtë pastrehët në Hjuston. I gjithë projekti ka një kosto prej 7 milionë dollarë dhe është i njohur si «Knowles-Temenos Place Apartments». Paratë ja kishte dhënë kishës së lagjes së vjetër dhe veçanërisht Pastor Rasmus, të cilin ai e njihtë që kur Beyonce ishte fëmijë

Sot shtëpia bamirëse mirpret  43 njerëz të pastrehë, burra dhe gra, të cilët marrin ushqim të plotë, trajnim për punë, teste për HIV / AIDS dhe të shërbimeve të ndryshme të tjera të përshtatura në mënyrë që të gjithë të shërbehen sa më mirë.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: