Alket Rizai i pajisur me dy granata mban peng 4 oficer të burgut në Malandrino

894

Alket_Rizai8 (1)Sot pas orës 21:00 shqiptar Alket Rizai, që ndodhet i burgosur në Malandrino, ka rrëmbyer katër oficerë dhe po i mban peng në burg. Dy gra dhe dy burra ( gardianë burgu) si dhe dy të burgosur. Gardianët e burgut që ndodhen jashtë orarit të punës, jan; thirrur dhe po nxitojnë të rikthehen në shërbim, pra në burg. Informacionet nga media greke theksojne se Rizai ndodhet në nje ambient te gardianit të burgut me drita te shuara, duke mbajtur dy granata, një thikë dhe 200g. lende shpërthyese, ndërsa bën thirrje për lirimin e tij.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: