Berluskoni rikthehet përsëri në “Forza Italia”

 

berluskoni 55

Kthimi i pushtetit politik çoi në emrin Forza Italia njoftoi një kohë më parë në internet nga ish-kryeministri Silvio Berluskoni.

“Vendosëm që të kthehemi tek Forza Italia, sepse ne duam që të ketë sukses, siç ka ndodhur njëzet vjet më parë, për të arritur kete u drejtohemi rinjëve dhe protagonistëve në fushën e biznesit, për të ftuar ata në të ardhmen tonë të përbashkët”, ka shkruar Berluskonit ne rjetin social në Facebook.

Sipas Berlusconit “nuk është e drejtë që të jenë të interesuar në vendin e tyre vetëm pak italianët dhe të tjerët për të monitoruar situatën nga distanca kritikojnë këdo që është i interesuar.” Politikani konservator tha se shpresat e tij në shtator, për të mbështetur fillimin e ri “Forza Italia” .