Burgosen gjashtë gardianët e parë

lajmi i fundit

Në oret e vona të mesnatës së dites së martë, drejtësia vendase ka vendosur urdhër arresti për gjashtë gardianët dhe nesër në mëngjes ( ditën e mërkurë) prokurori do të vendos edhe burgjet ku ata do të vuajnë dënimin deri në gjykimin e tyre. Ata mbahen në komisariatin e policisë së përgjithshme të qytetit Serros. Eshte hera e parë që burgosen gardianë burgu. Një meritë për këtë kanë mediat e dy vendeve, të cilët nuk e lane ne haresë për asnjë cast këtë ngjarrje të rëndë..