Carla Bruni, rikthehet në modelim

1037

 

karla55

Pas shumë vitesh mungese për shkak Sarkozy …Ish zonja e parë e Francës është pozuar për firmen  “Bulgari” dhe po jep një rrezatim më shumë se kurrë. Në jetën e saj të mëparshme duket e gatshëm për t’u kthyer Karla Bruni. Ish zonja e parë e Francës me hapa të vogla dhe tentativë dëshiron të rimarrë famën e saj të humbur, që kishte “sakrifikuar” për t’u gjetur në anën e Nicolas Sarkozy për vitet 2007-2012, ndërsa ai ishte president i vendit.

Fotot për llogari “Bulgari” u bënë në “Qytetin e përjetshëm” dhe me të vërtetë gruaja e Nicolas Sarkozy shkëlqen dhe duket më e bukur se kurrë. Sigurisht, mos mendoni se për shkak se është kthyer në modë, ajo do të lërë karrierën e kohëve të fundit të kënduarit, pasi vetëm në prill ka nxjerrë albumin e katërt në solo me titull “Songs pak frëngjisht”.

karla bruni 2

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: