Çfarë ndodhi me Jezusin e Nazaretit

1066

krishti ne focus

Aktori britanik, i cili portretizoi Jezusin nga Nazareti është sot 70 vjeç, jeton dhe punon në vendin e tij. Aktori është i martuar dhe ka dy fëmijë të rritur. Aktori Robert Powell u martua me balerinën Babs Lord më 1975, para se të fillonte xhirimi i filmit.

insu lazaret profilAktori atëhershëm 33 vjeçar me sy blu të qartë dhe atmosferë të veçantë të lëvizjes dhe formës ishte figura e tij absolut portretizimin e Jezu Krishtit në film, duke e bërë miliona të krishterë në mbarë botën ta identifikojnë me të njëjtin Perëndi-njeri, por duke paguar shtrenjtë çmimin më vonë në karrierën e tij.

insou 4 portret sot

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: