Ende garon maratonisti më i vjetër në botë Fauja Singh

1061

 

Maratonisti më i vjetër në botë ka marrb pjesë në maratonën e fundit në moshën 101 vjeçare. Fauja Singh ka përfunduar maratonën 10-kilometërshe të Hong Kongut, në një kohë prej 1 ore, 32 minuta dhe 28 sekonda.Maratonistri i lindur në Indi, është bërë personi më i vjetër që vrapon në tërë maratonën në vitin 2011 në Toronto.Por, arritja e tij nuk është regjistruar nga Libri i Rekordeve Ginis, pasi që ai nuk kishte certifikatë të lindjes për ta vërtetuar moshën, por vetëm një pasaportë.sporti
Këtë e pëlqejnë %d blogues: