Femrave nuk duhet t‘u vijë turp nga trupi i tyre

1037

 

femra 55

Në një botë ku gratë janë të bombarduara me imazhe topmodelesh, të sajuara madje me photoshop, një fotograf ka nisur një mision: të bëjë të ndjehen mirë gratë normale.

Matt Blum dhe gruaja e tij Katy, të dy amerikanë, kanë nisur projektin për të realizuar foto nudo të femrave normale.

“Mendoj se gratë gjykohen ashpër nga pamja. Por femrat nuk duhet të ndjehen të turpëruara me trupin e tyre”, thotë Matt.

Dhe në fakt projekti ka dhënë fryte, pasi femrat e fotografuara thonë se ndjehen mirë me trupin e tyre.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: