Fundi i botës mund të vi javën e ardhshme

976

bota 3

Pat Robertson beson se në çdo çast ne mund të goditemi nga ndonjë asteroid.”Dita e Apokalipsit” vjen javën e ardhshme me një goditje të një asteroidi në Tokë, kështu thekson njeriu më popullore në një emision special televiziv në SHBA. Pat Robertson pohon në emisionin e tij televiziv, se fundi i botës po afrohet, dhe kjo mund të ndodhë edhe javën e ardhshme.

Profecitë janë publikuar në librin e tij me titull “Fundi i një epoke”, botuar në vitin 1995, i cili thotë se fjalët e Jezusit po konfirmohen dhe plotësia e kohës po  vjen: mund të vi në javën e ardhshme, ku mund të jetë edhe fundi i botës nga një goditje asteroidi në Tokë. Megjithatë, ai lë të hapur mundësinë dhe datën e shkatërrimit që do të shtyhet edhe për…  1000 vjet më vonë.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: