Greqi / Një 29 vjeçare shqiptare tenton vetvrasje

1144

Në Greqi po rriten mënyrë të shpejtë incidentet që përpiqen për vetëvrasje. Këtë herë është një 29 vjeçare nga Shqipëria që me anën e ilaçeve të shumta ka tentuar për ti për t’i dhënë fund jetës së saj. Incidenti ndodhi në mesditë dhe për fat të mirë ka pasur një rezultat pozitiv pasi pacientja siç është transferuar me shpejtësi në spitalin e Agrinios. Hetimin e vrasjes e ka ndërmarrë dhe po hetohet nga policia vendase.

ilacet
Këtë e pëlqejnë %d blogues: