Himara nuk është minoritare

1184

berisha ne focus profil

Berisha: Himara nuk eshte minoritare, nuk mund të vendosi Kokëdhima me një antishqiptar si Pirro Dhima. Ish-Kryeministri Berisha ka deklaruar se Himara nuk është minoritare, kurrë nuk ka qënë minoritare dhe çështja e saj nuk mund të zgjidhet me bisedime me një “antishqiptar” si Pirro Dhima. Berisha e ka lëshuar këtë deklaratë sot gjatë takimit me ekspërtët e ekonomisë që organizoi PD-ja. Duke dolur për reformën territoriale, Berisha tha: “Të shtosh reformën në reformën më qesharake që është bërë në 23 vjet. Dëgjoji pak: Magalati duhet të jetë këtu, Magalati duhej të jetë aty! Kjo është gjithë puna. Zbritën në Himarë. Si ta bëjnë edhe Himarën , e cila kurrë në historinë e vet nuk ka qënë minoritare. S’është minoritare! Një komunitet dinjitoz, i respektueshëm, bilingual në gjysmën e fshatrave të vet dhe tani, Kokëdhima do ta zgjidhë me një antishqiptar tjetër si Pirro Dhima. Ata do të na diskutojnë ne se çfarë do të bëjmë…

berisha ne focus news

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: