Iniciativa e për emigracionin ilegal

996

samaras 555

Në Maltë dhe Itali shkon ditën e hënë kryeministri grek Samaras, ku do të takohet së bashku me homologët e tij italianë dhe malteze për të pëtballuar emigracionin ilegalal. Iniciativa për të luftuar emigracionin e paligjshëm ka marr përsipër Antonis Samaras, pasi në janar të vitit 2014, Greqia merr Kryesimin e Bashkimit Evropian.

Të hënën, 21 tetor, kryeministri grek Samaras do të udhëtojë në Maltë dhe Itali, ku ai do të ketë takime me homologët e tij për të hetuar nëse vendet jugore evropiane, të cilat përballen me probleme të mëdha të emigracionit të paligjshëm, mund të formojnë një politikë të vetme të qartë dhe të padyshimtë për një linjë të re evropiane të vetme lidhje me lëtë problem.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: