Ja kush janë 196 zyrtarët që do t’u hetohet pasuria!

2640

hetimi44

ILDK do të hetojë pasurinë e Fidel Yllit, Ben Blushit dhe Neritan Alibali

Inspektorati i Deklarimit të Pasurive ka nisur verifikimin e pasurive për 196 zyrtarë, ndër 4640 për vitin 2013, ku shorti i hedhur ditën e djeshme ka përcaktuar emra të spikatur të Politikës, si deputetët Fidel Ylli, e Ben Blushi nga Partia Socialiste dhe nga Partia Demokratike hetimet për pasurinë do të kryhen hetime për deputetin Mehmet Xheka dhe ish-Zv.ministri i METE-s Neritan Alibali.

Deklarata

Gjatë një deklarate për shtyp ditën e djeshme kryeinspektorja e ILDKP-së, Zana Xhuka, nuk raporton asnjë shifër për shkeljet e gjetura gjatë deklarimeve për dy vitet e shkuara, ndërsa edhe pse marrëdhëniet mes ILDKP-së dhe Prokurorisë duket se nuk janë në rregull, drejtoresha Zhupa e ka anashkaluar të vërtetën për relatat mes dy institucioneve. Ndërsa prezantoi nisjen e shortit publik, Kryeinspektorja e këtij institucioni nuk deklaroi asnjë të dhënë për kallëzimet penale për persona publikë që kanë fshehur pasurinë e tyre përgjatë vitit 2011 dhe 2012. Gjatë fjalës së saj drejtoresha Zhupa tha se asnjë zyrtar nuk do të jetë imun ndaj hetimit të pasurisë dhe të gjithë do të hetohen ashtu si e parashikon ligji.

Shorti

Në shortin e hedhur ditën e djeshme nga Inspektorati i Lartë i Deklarimit të pasurive janë përzgjedhur 196 zyrtarë  të cilëve do ti hetohen pasuritë. Kryetarja e këtij institucioni deklaroi ndër të tjera se institucioni që ajo drejton, kërkon të zgjerojë kategorinë e zyrtarëve të cilëve duhet t`u kontrollohet pasuria. Në ndryshim nga herët e tjera këtë radhë janë përzgjedhur emra zyrtarësh jo shumë të njohur dhe më të shumtë ishin punonjës të doganave dhe tatimeve. Në listën e përzgjedhur nga shorti janë përfshirë vetëm 5 deputetë të Partisë Socialiste mes të cilëve janë Fidel Ylli, Ben Blushi, Arben Cuko, Hazir Gashi dhe ish-deputeti Edison Konomi. Ndërsa nga Partia demokratike janë përzgjedhur vetëm dy deputetë.

Hetimet

Kryetarja Zana Xhuka ka shpjeguar edhe shkakun e mos publikimit të hetimeve të pasurisë së vitit të kaluar. Sipas Xhukës kjo ka ardhur si pasojë e ndryshimit të ligjit i cili kërkon një tjetër rikontroll të përfundimeve. Interesimit të mediave për raportet me Prokurorinë, Xhuka iu përgjigj se për këtë duhet pyetur prokurori, ndërsa ajo i vlerëson bashkëpunimet si të shkëlqyera dhe kur ato mungojnë. Burime nga organi i akuzës thanë se në 8 muaj nuk është depozituar asnjë kallëzim nga ILDKP-ja për cilindo zyrtar që mund të ketë abuzuar apo fshehur të ardhurat, duke sqaruar se në momentin e parë që do të ketë një kallëzim, bashkëpunimi do të jetë maksimal dhe transparent, duke informuar publikun për çdo fazë të hetimit.

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

 INSPEKTORATI I LARTË I DEKLARIMIT                   

 DHE KONTROLLIT TË PASURIVE                               

 DHE KONFLIKTIT TË  INTERESAVE                         

Detyrimi ligjor për kalimin e subjekteve në K.Plotë me short: Neni 25/1, pika 2, Ligji nr. 9049, datë 10 Prill 2003, i ndryshuar

Data e hedhjes së shortit për përzgjedhjen e 4.2% të subjekteve: 05 Shtator 2013

Numri i përgjithshëm i subjekteve të përfshirë në short: 4670 Subjekte

Numri i subjekteve të përzgjedhur në përfundim të shortit: 196 Subjekte

LISTA E PLOTË E SUBJEKTEVE TË PËRZGJEDHUR NGA SHORTI PËR KONTROLL TË PLOTË PËR VITIN 2012

 

LISTA E PLOTË E SUBJEKTEVE TË PËRZGJEDHUR NGA SHORTI PËR KONTROLL TË PLOTË PËR VITIN 2012
NR. INDEKSI EMRI ATËSIA MBIEMRI INSTITUCIONI FUNKSIONI VENDI
1 00014 Lindita Agim Xhillari Avokati i Popullit Ndihmës Komisioner Tiranë
2 00158 Neritan Xhevat Alibali METE Zv/Ministër Tiranë
3 00759 Edmond Reuf Arizaj Ministria e Shëndetësisë Keshilltar Korçë
4 00763 Valbona Ymer Kuko Këshilli i Ministrave Drejtor i Departamentit të Strategjive Tiranë
5 00897 Viktor Daut Berdo Ministria e Mbrojtjes Zv/Shef i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura/Komandant i Forcës Tokësore Tiranë
6 01045 Zef Ndoc Bushati MTKRS Këshilltar i Ministrit/Zëdhënës Tiranë
7 01054 Ben Kristaq Blushi Kuvendi i Shqipërisë Deputet Tiranë
8 01247 Arben Kristaq Çuko Kuvendi i Shqipërisë Deputet Tiranë
9 01401 Arben Flamur Micko Gjykata Rrethit Gjyqtar Tiranë
10 01414 Fahrije Ihsan Stringa(Buda) Gjykata Rrethit Gjyqtar Tiranë
11 01422 Kaçe Xhaferr Agolli Gjykata Rrethit Gjyqtar Tiranë
12 01435 Rezarta Nevzat Vigani(Balliu) Gjykata Rrethit Gjyqtar Tiranë
13 01438 Sokol Dhimiter Tona Gjykata Rrethit Gjyqtar Tiranë
14 01444 Rexhep Ramazan Karaj Gjykata Rrethit Gjyqtar Mat
15 01453 Irena Maliq Hoxha Gjykata Rrethit Gjyqtar Tiranë
16 01537 Enkelejda Laze Kashuri(Doda) Gjykata Rrethit Gjyqtar Sarandë
17 01556 Durim Ilmi Hasa Gjykata Rrethit Gjyqtar Berat
18 01563 Dhimiter Petraq Pojanaku Gjykata Rrethit Gjyqtar Pogradec
19 01576 Blerona Fadil Hasa Gjykata Rrethit Gjyqtar Tiranë
20 01583 Markelian Gezim Kuqo Gjykata Rrethit Gjyqtar Korçë
21 01593 Sotiraq Stavraq Lubonja Gjykata Apelit Gjyqtar Korçë
22 01596 Albano Bashkim Çepele Gjykata Rrethit Gjyqtar Shkodër
23 01613 Valbona Luigj Vata Gjykata Apelit Gjyqtar Shkodër
24 01641 Shkëlqim Qamil Miri Gjykata Apelit Gjyqtar/Anëtar KLD Tiranë
25 01650 Iliba Nikollaq Qirko (Bezati) Gjykata Apelit Gjyqtar Vlorë
26 01695 Arjan Hysni Balliu Këshilli i Lartë i Drejtësisë Inspektor Tiranë
27 01791 Irena Stavri Çunati(Qeleshi) Prokuroria e Rrethit Prokuror Korçë
28 01818 Besnik Meleq Muçi Prokuroria Krimeve të Rënda Prokuror Tiranë
29 01821 Dritan Nikollaq Nushi Prokuroria e Rrethit Prokuror Tiranë
30 01834 Genti Bashkim Xholi Prokuroria e Apelit Prokuror Tiranë
31 01905 Elvin Bashkim Gokaj Prokuroria e Rrethit Prokuror Rrethi Lezhë
32 01965 Alfred Luan Sali Prokuroria e Rrethit Prokuror Rrethi Gjirokastër
33 02009 Dritan Riza Prençi Prokuroria e Rrethit Prokuror Elbasan
34 02035 Olsian Daut Çela Prokuroria Krimeve të Rënda Prokuror/Drejtues i Prokurorisë Tiranë
35 02052 Ferdinand Haki Elezi Prokuroria e Apelit Prokuror Durrës
36 02106 Merita Ismail Sanxhaku Avokati i Popullit Drejtor i Drejtorisë së Personelit dhe Administratës Personeli Tiranë
37 02133 Pirro Petraq Samara Këshilli i Lartë i Drejtësisë Inspektor Tiranë
38 02201 Saimir Sheuqet Laçej D.P. Doganave Drejtor Drejtorie/Drejtoria Tarifës,Vlerës dhe Origjinës Tiranë
39 02248 Arjan Xhafo Bozhaj D.P. Policisë së Shtetit Drejtor i Policisë së Qarkut Fier
40 02583 Marjana Guri Kureta AKEP Drejtor i Shërbimeve të Brendshme Tiranë
41 02725 Petrit Hetem Gjokuta KQZ Drejtor i Teknologjisë së Informacionit Tiranë
42 03739 Ylli Tosun Alushi Shërbimi Informativ Shtetëror Zv/Drejtor i Përgjithshëm Tiranë
43 04711 Pëllumb Ahmet Isufaj D.P. Përmbarimit (MD) Kryetar Fier
44 04891 Gjok Mark Vuksani MBUMK Drejtor i Përgjithshëm Agjensia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural Tiranë
45 04932 Mehmet Veip Xheka Kuvendi i Shqipërisë Deputet Tiranë
46 04953 Erion Besnik Imeraj(Ymeraj) Prokuroria e Rrethit Prokuror Vlorë
47 05063 Skënder Faik Labinoti D.P. Doganave Doganier Elbasan
48 05093 Pluton Akile Vasi Radio Televizioni Shqiptar Drejtor i Programeve Satelitore Tiranë
49 05184 Margarita Nikolla Balla(Zguri) D.P. Tatimeve Specialist i Përpunimit dhe Menaxhimit të të Ardhurave T.P.Mëdhenj Tiranë
50 05197 Mimoza Liman Shtrepi(Kosova) D.P. Tatimeve Inspektor Kontrollit Operacional Durrës
51 05201 Ilir Trifon Ngjela D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli Fier
52 05397 Nazmie Islam Demaliaj(Berisha) D.P. Tatimeve Inspektor Vlerësimi Tiranë
53 05472 Aleksandër Manol Muçko D.P. Doganave Drejtor Drejtorie/Drejtoria Antitrafik Tiranë
54 05533 Lirim Bajram Kuka D.P. Tatimeve Përgjegjës Zyre Tiranë
55 05620 Merita Bardhyl Spahiu D.P. Tatimeve Inspektor Risku Durrës
56 05717 Aurel Estref Qehajaj D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli T.P.Mëdhenj Tiranë
57 05862 Arben Ibrahim Zaimi D.P. Tatimeve Drejtor i Drejtorisë Kontrollit Tiranë
58 05885 Lindita Preng Dungu D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli Dibër
59 05980 Olsi Shpend Kuca D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli T.P.Mëdhenj Tiranë
60 06032 Nevila Bujar Nika D.P. Arkivave Drejtor i Përgjithshëm i Arkivave të Shtetit Tiranë
61 06054 Kastriot Piro Gusho D.P. Doganave Doganier C2 Klasifikimit/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Pogradec
62 06064 Glori Ramiz Husi Këshilli i Ministrave Këshilltar i Kryeministrit Tiranë
63 06212 Naimov Numan Gjondedaj D.P. Doganave Doganier Akcize Regjimesh/Specialist i Procedurave Kukës
64 06268 Arqile Odhise Papa D.P. Doganave Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Gjirokastër
65 06317 Sokol Hysen Seseri D.P. Doganave Doganier i Akcizës kategoria C2 Tiranë
66 06346 Muharrem Fidahi Mullaj D.P. Doganave Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Vlorë
67 06390 Nazmi Smajl Selimi D.P. Doganave Oficer Policisë Gjyqësore/Drejtoria e Hetimit Shkodër
68 06393 Shpend Esat Kuçi D.P. Doganave Doganier Sarandë
69 06420 Ilir Irakli Pejo D.P. Doganave Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Durrës
70 06496 Lorenc Ndoc Kaçulini D.P. Doganave Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Shkodër
71 06662 Fatos Sabri Pashaj D.P. Doganave Përgjegjës Turni/Drejtoria e Qendrës Operative Tiranë
72 06703 Albana Xhemali Thano D.P. Doganave Doganier Durrës
73 06761 Artian Fari Adili D.P. Tatimeve Inspektor Verifikimi në Terren Korçë
74 06780 Skënder Din Madani DPSHTR Zv/Drejtor i Përgjithshëm DPSHTRR Tiranë
75 06889 Bashkim Maliq Bekteshi Ministria e Punëve të Jashtme Konsull i Përgjithshëm-Bari Tiranë
76 06976 Resmie Veli Tabaku D.P. Doganave Doganier Rregjimesh Tiranë
77 06977 Besnik Adem Ismailaj D.P. Doganave Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Tiranë
78 07104 Bedri Sefer Luku ZQRPP Rregjistrues Kuçovë
79 07124 Seit Demir Guri D.P. Tatimeve Inspektor Sektori i Përpunimit Vlerësimit dhe Kontabilitetit të të Ardhurave Berat
80 07176 Elona Astrit Aliaj D.P. Tatimeve Inspektor Mbledhje Fier
81 07279 Skënder Osman Uku MASH Sekretar i Përgjithshëm Tiranë
82 07356 Huzri Rushit Gjoka D.P. Tatimeve Inspektor Hetimi Shkodër
83 07361 Seid Delip Çelbeqiri D.P. Tatimeve Inspektor Verifikimi në Terren Durrës
84 07368 Aneta Muj Neziraj D.P. Tatimeve Inspektor Vlerësimi Tiranë
85 07375 Gëzim Asllan Allbani D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli Tiranë
86 07416 Hysen Avdyl Hysenllari D.P. Tatimeve Inspektor Hetimi Shkodër
87 07552 Amoleza Luan Shaba D.P. Tatimeve Inspektor Vlerësimi Durrës
88 07585 Gjergji Vasil Dudi D.P. Doganave Doganier Pranim/Peshoreje Gjirokastër
89 07589 Saimir Beqir Çurumi D.P. Doganave Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Durrës
90 07602 Edmond Skënder Zejno D.P. Doganave Doganier Kontrolli Sarandë
91 07624 Arsen Tare Belaj D.P. Doganave Përgjegjës Operacionesh Fier
92 07627 Ermal Asllan Toro D.P. Doganave Doganier Fier
93 07634 Valter Jonuz Hoxha D.P. Doganave Doganier Korçë
94 07645 Brikena Stravri Lubonja(Ukperaj) Gjykata Rrethit Gjyqtar Lushnjë
95 07668 Bilbil Hysni Quni D.P. Doganave Doganier Pranim/Peshoreje Kukës
96 07673 Halil Xhelil Hyseni Autoriteti i Aviacionit Civil Drejtor Ekzekutiv Tiranë
97 07706 Rovena Qemal Çadri(Sulstarova) MASH Drejtor Kabineti Tiranë
98 07823 Aurel Skënder Cenolli D.P. Tatimeve Inspektor Hetimi Tiranë
99 07850 Lavdrim Mehmet Vranga D.P. Tatimeve Inspektor Hetimi Tiranë
100 07905 Përparim Skënder Kastrati D.P. Doganave Doganier Klasifikim/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Fier
101 07911 Sokol Elez Gashi D.P. Doganave Përgjegjës Turni Tiranë
102 07946 Ilirjan Trifon Gjoni D.P. Doganave Doganier Pranim/Peshoreje Fier
103 08001 Besnik Sali Osmeni Qarku Berat Kryetar i Komunës Çepan Skrapar
104 08011 Rajmond Behar Plaka Qarku Fier Kryetar i Komunës Kuman Fier
105 08025 Mergim Nazmi Hoxha D.P. Policisë së Shtetit Drejtor i Qendrës së Formimit Policor Tiranë
106 08155 Feriz Ahmet Hoxha Qarku Kukës Kryetar i Komunës Bytyç Tropojë
107 08215 Muis Sabri Llani Qarku Dibër Kryetar i Komunës Shupenzë Bulqizë
108 08216 Ilia Ilmi Mani Qarku Korçë Kryetar i Komunës Velçan Pogradec
109 08229 Blerta Ilir Selenica Ministria e Brendshme Drejtor i Departamentit të Administratës Publike Tiranë
110 08270 Dan Hasan Xhebexhia D.P. Doganave Përgjegjës Sektori/Drejtoria e Informacionit Tiranë
111 08309 Julvit Luan Shazivari D.P. Tatimeve Inspektor Drejtoria e Apelimit Tiranë
112 08376 Ahmet Sadri Matoshi D.P. Policisë së Shtetit Komandant i Repartit të Sigurisë së Brendshme Ceremonialit Tiranë
113 08424 Aljona Hamdi Mansaku KQZ Sekretar i Përgjithshëm Tiranë
114 08441 Genci Bekim Harxhi D.P. Tatimeve Inspektor Durrës
115 08452 Baftjar Shyqyri Kazia D.P. Doganave Përgjegjës Operacionesh Rinas
116 08490 Edvin Robert Shvarc Presidenca Drejtor i Drejtorisë së Informimit Publik & Protokollit Tiranë
117 08515 Elton Selaudin Hamza D.P. Doganave Doganier Durrës
118 08553 Erida Halim Kokonozi(Lamka) Prokuroria e Rrethit Prokuror Vlorë
119 08568 Adriana Lufter Xhuveli Ministria e Integrimit Drejtor i Drejtorisë së Tregut të Brendshëm Tiranë
120 08613 Dorina Petro Bejko(Sadikllari) Prokuroria e Rrethit Prokuror Dibër
121 08704 Altin Gezim Uka Enti Rregullator i Ujit (KM) Komisioner/Zv/Kryetar i Komisionit Kombëtar Rregullator Tiranë
122 08760 Florian Agim Pustina Bashkia Tiranë Drejtor i Përgjithshëm i Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit Tiranë
123 08769 Taulant Sadik Kondi D.P. Policisë së Shtetit Zv/Drejtor për Sigurinë Publike Fier
124 08804 Enea Sokol Karaulli D.P. Tatimeve Inspektor Verifikimit në Terren Gjirokastër
125 08853 Eriselda Baki Bala Prokuroria e Rrethit Prokuror Dibër
126 08856 Silvana Mihal Lule Prokuroria e Rrethit Prokuror Berat
127 08861 Ilir Sali Dedja D.P. Policisë së Shtetit Zv/Drejtor i Policisë së Qarkut Shkodër
128 08877 Antoneta Selam Malja ATSH Zv/Drejtor i Përgjithshëm Tiranë
129 08881 Ilirjan Bashkim Çelçima D.P. Doganave Përgjegjës turni/Doganier Klasifikim/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Durrës
130 08884 Enkelejda Mark Pashko D.P. Doganave Specialist Drejtoria Antitrafik Tiranë
131 08914 Fiqiri Nexhip Meta SHISH Drejtor i Drejtorisë KTKOK Berat
132 08964 Ilir Qazim Minina D.P. Tatimeve Përgjegjës Sektori i Hetimit Shkodër
133 09004 Najada Agim Duka D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli Operacional Elbasan
134 09020 Dhurata Eqrem Qendro D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli Tiranë
135 09036 Ndriçim Shaqir Lila Qarku Elbasan Krytar i Komunës Orenjë Elbasan
136 09083 Luan Yzedin Çuedari Ujësjellës-Kanalizime sh.a. Drejtor Kukës
137 09260 Orgest Perparim Kuka D.P. Tatimeve Inspektor i Verifikimit në Terren Fier
138 09322 Mirela Avni Hila Komisioni për Mbrojtjen e të Dh.Personale Drejtor i Rregjistrit Tiranë
139 09379 Denada Ahmet Dibra(Seferi) MPÇSSHB Drejtor i Politikave të Shërbimeve Sociale Tiranë
140 09396 Olger Valentin Eminaj Prokuroria e Rrethit Prokuror Berat
141 09412 Mimoza Bejtash Çomo Prefektura Prefekt Gjirokastër
142 09440 Geldion Myzafer Hysolli Kuvendi i Shqipërisë Këshilltar Juridik Tiranë
143 09469 Herion Zahit Lahi Bashkia Tiranë Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimeve Mbështetëse Tiranë
144 09478 Gentian Ylli Opre Ministria e Financave Drejtori Përgjithshëm i Menaxhimit të Borxhit Publik/Drejtor i Analizave, Politikave dhe Programit Buxhetor Tiranë
145 09525 Klodjan Nikolla Seferaj Këshilli i Ministrave Koordinator Departamenti e Bashkërendimit të Strategjive & Koordinimi i Ndihmës së Huaj Tiranë
146 09556 Sherbet Reshit Sharka Qarku Fier Kryetar i Komunës Ballagat Lushnjë
147 09579 Mimoza Hysni Sallaku D.P. Tatimeve Inspektor T.P. Mëdhenj Tiranë
148 09591 Hazir Sadri Gashi Kuvendi i Shqipërisë Deputet Tiranë
149 09597 Fidel Bahri Ylli Kuvendi i Shqipërisë Deputet Tiranë
150 09625 Irisida Elvind Vathi D.P. Tatimeve Inspektor Vlerësimi Tiranë
151 09648 Fation Bilal Keci INUK Zv.Kryeinspektor Tiranë
152 09651 Mario Ahmet Berberi D.P. Tatimeve Inspektor Hetimi Tiranë
153 09658 Alfred Gege Tusha D.P. Tatimeve Inspektor Hetimi Tiranë
154 09665 Florand Vangjel Prifti D.P. Tatimeve Inspektor Hetimi Tiranë
155 09673 Kujtim Xhemil Lamaj D.P. Tatimeve Inspektor i Verifikimit në Terren T.P.Mëdhenj Tiranë
156 09734 Edvin Vasfi Myrte D.P. Doganave Doganier Klasifikim/Vlerësimit, Kontrollit Fizik Korçë
157 09768 Dritan Haseni Logli D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli Verifikim Terren Tiranë
158 09881 Behar Myqerem Bejko Ministria e Punëve të Jashtme Ambasador-Emiratet e Bashkuara Arabe Tiranë
159 09933 Irma Prenjo Dhimitriadhi Ministria e Drejtësisë Kancelar/Gjykata e Rrethit Krujë
160 10035 Ardian Neki Lubonja Ministria e Punëve të Jashtme Drejtor i Drejtorisë së Marrëdhenieve me BE Tiranë
161 10151 Endri Esat Ademi D.P. Tatimeve Specialist në Sektorin e Verifikimit në Terren Tiranë
162 10165 Agim Selim Halilaj Ministria e Brendshme Shef Sektori/Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm Tiranë
163 10176 Arben Kujtim Çela OST Administrator Tiranë
164 10224 Jashar Adem Tabaku Qarku Elbasan Kryetar i Komunës Shezë Peqin
165 10286 Mimoza Hilmi Adhami Avokatura e Shtetit Avokat Shteti Vlorë
166 10295 Esat Nuhi Shehu Qarku Dibër Kryetar i Komunës Zall Rec Dibër
167 10304 Bletar Myqerem Jaupaj D.P. Tatimeve Inspektor i Verifikimit në Terren Fier
168 10371 Irsa Agim Domnori D.P. Tatimeve Inspektor i dytë Tiranë
169 10401 Kestrin Sotir Katro AMF Anëtar Bordi Tiranë
170 10512 Gjergj Gjin Doçi Qarku Lezhë Kryetar Komuna Dajç Lezhë
171 10529 Pashk Preng Gjoni Qarku Lezhë Kryetar i Këshillit të Qarkut Lezhë
172 10543 Rajmonda Musa Beluli(Kosiqi) AKBN Drejtor i Drejtorisë së Administratës Tiranë
173 10591 Edison Perikli Konomi Kuvendi i Shqipërisë Deputet Tiranë
174 10634 Marjeta Pjeter Prendi Ministria e Financave Inspektor Auditi/Agjencia e Auditimit të Programeve të Asistencës MF Tiranë
175 10647 Florian Reshat Bilali MPPT Drejtor i Drejtorisë së Integrimit Tiranë
176 10652 Arben Ahmet Prrenjasi Ministria e Brendshme Drejtor i Përgjithshëm i Inspektimit të Çështjeve të Sigurisë dhe Standarteve Tiranë
177 10657 Jorida Lirim Shytaj Ministria e Integrimit Drejtor i Sekretariatit Evropian Tiranë
178 10662 Kleves Virgjil Janku AKBN Drejtor i Drejtorisë Juridike Tiranë
179 10678 Fisnik Hasan Tabaku Autoriteti i Aviacionit Civil Drejtor i Mbikqyrjes së Shërbimeve të Navigimit Ajror Tiranë
180 10700 Lulzim Ali Konçi Shërbimi Social Shtetëror Drejtor i Zyrës Rajonale të Shërbimit Social Shtetëror Lezhë
181 10717 Aleksander Ylvi Shanaj Shërbimi Social Shtetëror Drejtor Rajonal i Shërbimit Social Shtetësor Dibër
182 10735 Zamira Xhevdet Sinaj Ministria e Shëndetësisë Drejtore e Spitalit Psikiatrik Kukës
183 10736 Nikolin Gjon Martini Ministria e Shëndetësisë Drejtor i Drejtorisë  Rajonale Shëndetësore Gjirokastër
184 10752 Imelda Viktor Shkëmbi MMPAU Kryetar i Agjensisë Rajonale të Mjedisit Kukës
185 10760 Arjan Muharem Kokona MPÇSSHB Drejtor i Drejtorisë  Rajonale e Shërbimit Kombëtar të Punësimit Berat
186 10824 Bilbil Osman Myftari MBUMK Drejtor ,Drejtoria Rajonale AKU Korçë
187 10887 Gëzim Ali Hasani ALUIZNI Drejtor i Fier 1 Fier
188 10888 Alfred Pëllumb Hoxha ALUIZNI Drejtor i Fier 2 Fier
189 10894 Gëzim Sulejman Isakaj SHISH Drejtor Korçë
190 10913 Xhevdet Qerim Haxhiu Këshilli i Lartë i Drejtësisë Drejtor i Administratës dhe Financës Tiranë
191 11004 Blendi Kasem Seferi D.P. Tatimeve Inspektor Tiranë
192 11023 Nexhmi Qazim Hyseni ISKSH Drejtor Tiranë
193 11036 Feim Skënder Godo Autoriteti i Aviacionit Civil Drejtor i Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse Tiranë
194 11088 Jorgaq Thanas Thanas AKBN Drejtor i Drejtorisë  Minerare Tiranë
195 11089 Bajram Ukshin Berçani Prokuroria e Rrethit Prokuror Fier
196 11092 Meri Filip Çapeli D.P. Tatimeve Inspektor Kontrolli Tiranë

 

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: