Karnavalet, valle dhe arome seksi

1083

brazil 2014

Në foto shikojmë valltarë seksi si dhe gjithandej në mënyrë spektakolare. Karnavali sapo ka filluar dhe maketet e ndryshme në miniature nuk kanë të ndalur dhe nëpërmjet mediave të ndryshme po bëjnë xhiron  e botës , me një ttitëm shfrenues, ku vetëm brazilianët dijnë ta bëjnë këtë gjë.

BRAZIL-CARNIVAL/

Një prej karnavaleve më të madhe në botë ,karnavali ne Rio de Janeiro , Brazil , filloi pas një paradë veçanërisht mbresëlënëse . Mijëra banorët dhe turistët kanë marrë pjesë në një festë që zgjati gjithë ditën dhe gjithë natën .

rio 4

Karnavalin e ndoqën më shumë se tre milion shikues dhe mbretëresha e karnavalit të këtij viti ishte mbresëlënëse për fituesen 20 vjeçaren Leticia Guimaraes , e cila vjen nga lagjet e varfëra të Rio. Bukuria zeshkane ishte një nga tetë kandidatët për fituesen e karnavalit 2014.

 

 

BRAZIL-CARNIVAL/Karnaval i këtij viti kishte aromë të fortë nga Kupa e Botës, si dhe në Rio do të zhvillohet këtë vit dhe futbolli për Kupën e Botës. Sipas autoriteteve turistët e këtij viti pritet të sjellë në fondet në Brazil më shumë se 700 milion dollarë.

rio 3

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: