Kriza: 75% e gjermanëve besojnë se akoma nuk kanë ardhur të këqiat

908

Pa i përket krizësEkonomike 75% e gjermanëve beson se kriza ende nuk ka arritur pikën e tij më tëkeq, në bazë të rezultateve të sondazhit të kryer nga kompania Infratest dimap,për llogari të kanalit të parë të televizionit publik gjerman ARD. merkelPër më tepër, dy tëtretat e të anketuarve besojnë se kancelarja Angela Merkel ka menaxhuarsituatën si duhet dhe me vendosmëri, kjo gjë doli në rezultatet e sondazhit. Vetëmrreth një e treta e gjermanëve kritikojnë qeverinë gjermane, se gjatë krizëstregon indiferencë për njerëzit në vendet përballen me probleme. Në rastin eQipros, gjermanët janë të ndarë, me 50% të gjetur përfshirjen e duhur tëdepozituesve në shpëtimin e Greqisë.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: