Merkel: Bën faqen e rrjetit social për të ndarë lajmin

829

merkel 55

Mundet që në Greqi të mos jetë aq e dashur, por me siguri kjo është gruaja më e fuqishme në planet. Fjala është për zonjën e hekurt kancelarja gjermane Angela Dorothea Merkel, e cila nga njera anë i do grekët dhe nga ana tjetër mundet që edhe t’i urrej.

Merkel ka bërë website me adresë : www.angela-merkel.de,  në të cilën ajo publikon fotografi nga jeta e saj personale. Duke parë fytyrën e vërtetë të Kancelares, mund të
Këtë e pëlqejnë %d blogues: