Meta: Të vetëm në zgjedhje

Në fjalën e tij ai kërkoi që të votohen sa më shpejt ligjet për Gjykatën Kushtetuese dhe Administrative.

“Lidhur me cështjen e koalicioneve, duhet të kemi parasysh se nuk votohet për koalicione votohet për partitë. Ne në kohën e duhur do të marrim vendimin e duhur, por një gjë është e sigurtë që LSI vendos, shumë më tepër se sa sot, qeverisjen e ardhshem, parlamentin e ardhshëm. Është për të ardhur keq kur dëgjon ndonjë deklaratë që nuk miratohet ligji për Gjykatën e Lartë, apo se nuk ndërtohet Gjykata Administrative, sepse ajo mund të jetë një thertore tjetër për biznesin”, tha zoti Meta. Ilir Meta 33