Ministri francez, Moskovisi: “Parti naziste Agimi i Artë”

897

“Parti Naziste dhe antisemitic” e quajti Agimin e Artë, Ministri iFinancave franeze z. Pierre Moskovisi, duke theksuar se Evropa duhet tëmiratojë një “linjë të përbashkët për palët ekstremiste”.

“Agimi i Artë, është parti  naziste … “kjo është e padurueshme”, thaministri i financave francez Pierre Moskovisi, duke shtuar “që duhet të ketënjë linjë të përbashkët evropiane për partitë ekstremiste.”

Komenti Ministri francez erdhi pas përfundimit të ligjëratës që ai i dha homologuttë tij gjerman B. Schäuble, në Strasburg. Ministri e Financave të Francës tha seështë në rritje tendenca e ekstremiste dhe partive politike ekstreme në Evropë,të tilla si rastet si Agimi i Artë në Greqi dhe V. Orban në Hungari.

 

 

ministri francez

Ministri francez mMoskovisi

Burimi: ANA

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: