Në Athinë Dega e LDSH

1362
shpetimi 4
Ne Athine, Dega e Levizjes per Drejtesi Shiptare. Ashtu sic ishte njoftuar edhe ne rrjetin social, sot ne Athine me 27 Prill u formua Dega e Levizjes per Drejtesi e Shqipare Greqi, e cila do ti jape akoma me shume nje frymemarrje LDSH ne Shqiperi. Pjesmarresit nepermjet nje video vendosur ne televizor ndoqen fjalen kryetarit te LDSH, zotit Astrit Kosturi, ku u njohen edhe me parimet dhe programin e kesaj Levizje.
Gjate diskutimeve u theksua se kjo levizje eshte ajo qe kerkohej prej kohesh nga emigrantet, pasi gjate gjithe ketyre viteve askush nuk eshte kujdesur per ta, per hallet dhe problemet e tyre. Ne kete takim morren pjese edhe simpatizante dhe drejtues te rretheve te PS ne Athine, te cilet nga ana e tyre diskutuan dhe pergezuan per kete inisiative.
Ne diskutime u theksua se LDSH-ja ne pergjithesi duhet te perqendroje punen e saj edhe ne diaspore por edhe ne emigracion, pasi i ka te gjitha mundesite per te qene protagoniste ne politiken shqiptare.
Me nje transparence te plote dhe mbi parimet demokratike u zgjodh edhe kryesia e saj:
Kryetar: Shpetim Zinxhiria
N/kryetar Thoma Papa
Sekretare : Shpresa Jano
deklarataNe kryesine e saj u zgjodhen :
Agron Dingo
Luan Rukaj
Fatmir Mazaj
Bashkim Brihmani
Tonin Laci
Dinos Bajrami
Agim Harrizi
Spiro Gjika
Majlina Cena
Mimoza Mita
Gramoz Kadena
Dhimiter Memo
Petrit Prenga

shpetimi 3

(5 φωτογραφίες)
Këtë e pëlqejnë %d blogues: